DARRERA HORA

viernes, 18 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels asserenats a bona part del País amb presència de núvols prims. En punts del centre del País i també al sector litoral de Tarragona els cels seran més variables. Presència d'algunes boires en zones fondes del centre del País.

A la tarda hi haurà cels variables a la majoria de comarques i a més, la tendència avançada la tarda és que vagin en augment els núvols cap a punts del litoral i prelitoral que podran acabar deixant els cels força carregats de núvols especialment als dos extrems del litoral. Presènciade forç núvols prima arreu del País. Entre el vespre-nit-matinada podria aparéixer ja algun primer ruixat per l'extrem sud de les comarques Tarragonines i no descartable a l'extrem nord del litoral Gironí

Els vents seran al matí de ENE a totes les zones marítimes i a la tarda es mantindrà la mateixa situació però girant ESE a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures mínimes es mantindran estables i les màximes pujaran lleugerament respecte les d'ahir.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dissabte s'esperen cels ja amb més nuvolositat especialment cap a la meitat est del País, amb presència d'alguns ruixats en punts del litoral que seran més probables al sectro del litoral Gironí però no descartables a la resta de litoral. A la resta del País els cels estarien variables.

Per diumenge cels variables a la meitat oest del País i cels entre variables i ennuvolats al centre i est de País amb augment del risc de precipitacions a punts del litoral i prelitoral.