DARRERA HORA

viernes, 4 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE





Per avui divendres cal esperar un matí molt ennuvolat a tot el País i amb precipitacions que seran freqüents i irregulars a la meitat est del País i que aniran fent-se més importants i consistents a mesura que avanci el matí i migdia i que de moment seran més disperses i menys importants a la resta de comarques tot i que també en podran aparéixer en aquestes zones.

A la tarda les precipitacions seguiran sent freqüents al litoral i prelitoral i seran més consistents que no pas al matí i a més aniran guanyant extensió per la resta de comarques.

Les precipitacions més importants avui s'esperen a litoral i prelitoral on a més poden anar acompanyades de fenòmen tempestuós i assolir localment intensitats de forta a molt forta.

Els vents seran tot el dia de SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures seran una mica més baixes.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dissabte s'espera un dia amb cels variables amb estones de cel tapat, però a diferència de les dues darreres jornades ja tindrem també estones de sol. Risc de ruixats que podrien afectar moltes comarques en un moment o altra del dia. Típica situació d'inestabilitat amb temps molt canviant en poca estona de temps.

Per diumenge s'espera un temps molt similar al de dissabte amb molta variabilitat però segurament amb una disminució de la inestabilitat a mesura que avanci la tarda.