DARRERA HORA

jueves, 10 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 10 DE NOVEMBRE




Per avui dijous cal esperar un matí en que el pas d'un front molt poc actiu comportarà la presència de força núvols en moltes comarques del País. Núvols que deixaran els cels més variables a la meitat est del País i que en canvi podran ser més compactes cap a ponent i especialment sector nordoest del País on els cels fins i tot es podrien tapar per complet. S'esperen precipitacions de caràcter feble al sector nordoest del País i no es descarta alguna gota o plugim en qualsevol altra punt de la meitat oest del País.

A la tarda s'obriran els cels a bona part part del País amb domini dels cels força asserenats en conjunt. Al Pirineu i Prepirineu creixeran els núvols així com també en zones de muntanya del Prelitoral. S'esperen alguns ruixats cap al Pirineu que no es descarta que de forma local poguéssin anar acompanyats d'algun fenòmen tempestuós.

Els vents seran al matí de SSE als dos extrems del litoral i de SSO a la resta de zones marítimes. A la tarda s'imposarà el SSO a tot el litoral.

Les temperatures seran més altes que les registrades ahir dimecres.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà divendres s'espera un dia estable amb cels força asserenats arreu del país i només destacant un possible augment dels núvols baixos per l'est del País a mesura que avanci el dia.

Per dissabte s'espera un dia més variable que no pas divendres, amb presència de més núvols en zones litorals i prelitorals i amb possibilitat d'algun ruixat aïllat cap al litoral preferiblement de Girona o nord de Barcelona.

Per diumenge s'espera un dia en que els núvols aniran en augment al llarg de la jornada, especialment a la tarda en que es podran tapar els cels en moltes comarques. Aniran sorgint ruixats per l'est del País que al llarg del dia s'aniran fent més freqüents a l'hora que s'anirien extenent a mesura que avançés el dia cap a d'altres comarques.