DARRERA HORA

miércoles, 30 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 30 DE NOVEMBRE





Per avui dimecres s'espera un dia amb cels variables al Pirineu i Prepirineu, presència encara d'algun núvol a l'extrem nord del litoral i cels més asserenats però amb pas de bandes de núvols prims poc importants per la resta del País. Altra vegada amb presència de boires matinals a moltes valls i quedant bancs de núvols baixos residuals de les mateixes boires en alguns punts del centre i interior del País que es podrien mantenir una mica persistents bona part de la jornada.

Els vents seran al matí de NNE a totes les zones marítimes i a la tarda de SSE al litoral de Tarragona i de SSO al de Barcelona i Tarragona.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran més altes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà dijous s'espera un dia amb cels força asserenats en conjunt, mantenint-se les boires a moltes valls i amb el pas al llarg del dia d'algunes bandes de núvols prims que podrien ser una mica més abundants cap al sector nordoest del País.

Per divendres un altra dia amb boires a moltes valls i amb la novetat de l'arribada d'una línia frontal que farà que el núvols vagin a més al llarg de la jornada i que es puguin presentar precipitacions repartides per diferents punts del País, de distribució molt irregular i en general de caràcter feble i que segurament les més abundants podrien situar-se cap al sector nordoest del País. La cota de neu podria baixar fins als 1000m al Pirineu més occidental, 1200m als ports pel que fa al sud del País i en uns 1500m a la serralada prelitoral. S'haurà de seguir però, aquest aspecte de la cota de neu, per que a falta de 48 hores encara patirà variacions importants en la previsió.