DARRERA HORA

lunes, 28 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 28 DE NOVEMBRE





Per avui dilluns s'espera un dia amb cels variables a litoral i prelitoral, especialment al sector de Tarragona i Barcelona i amb menor mesura al de Girona. Hi haurà algunes precipitacions sobre el mar que no haurien d'arribar a terra ferma. Intervals de núvols al sector central i occidental del Pirineu i Prepirineu que haurien de ser més abundants al matí i anant a menys de cara a la tarda. Pel que fa a la resta del País, cels força asserenats amb alguns llaganys de núvols prims al centre i oest del País i amb boires matinals a moltes valls i quedant algun banc de núvols baixos residual de les mateixes boires en alguns punts del centre i interior del País que es podrien mantenir una mica persistents bona part de la jornada.

Els vents seran al matí de NNO als dos extrems del litoral i de NNE a la resta de zones marítimes. A la tarda s'imposarà el ENE a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran més baixes a muntanya i es mantindran o pujaran lleugerament a la resta de zones.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà dimarts s'espera un dia amb cels força asserenats en conjunt, mantenint-se les boires a moltes valls i quedant encara algun banc de núvols baixos al litoral. Algun intervals de núvols al Pirineu.

Per dimecres un altra dia amb boires a moltes valls i cels amb domini del sol però enllaganyat en molts casos pel pas de bandes de núvols prims arreu del Pais.