DARRERA HORA

sábado, 26 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DISSABTE 26 DE NOVEMBRE





Per avui dissabte s'espera un dia amb cels molt asserenats arreu del País, amb boires matinals a moltes valls i quedant algun banc de núvols baixos residual de les mateixes boires en alguns punts del centre del País que es podria mantenir una mica persistent bona part de la jornada. Al matí encara podrien haver alguns llaganys de núvols prims en el cel.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, de NNE a la Costa Brava i de ONO a la resta de zones marítimes. A la tarda bufarà el NNE al litoral de Girona, ENE al de Barcelona i ESE al de Tarragona.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran molt similars a les registrades ahir divendres si bé aquestes podran ser força fredes a les zones on la boira sigui més persistent i puntualment més càlides en algunes zones litorals i prelitorals afectades pels vents rescalfadets de ONO.


AVANÇ DE PREVISIÓ PER DEMÀ DIUMENGE

Per demà diumenge s'espera també un dia amb cels molt asserenats arreu del País, amb boires matinals a moltes valls i quedant algun banc de núvols baixos residual de les mateixes boires en alguns punts del centre del País i destacant tambe l'arribada ja d'alguns núvols baixos en punts del litoral i prelitoral i més probables de cara a la tarda.