DARRERA HORA

miércoles, 16 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 16 DE NOVEMBRE





Per avui dimecres cal esperar un matí molt ennuvolat al centre i meitat nord del País i amb clarianes en comarques del sud de Tarragona i Lleida. Al llarg del matí poden anar apareixent precipitacions en qualsevol punt del centre i meitat nord del País. Les precipitacions ja no seran tan extenses i organitzades com les darreres hores però encara podran caure amb certa intensitat en punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Girona i puntualment en punts del Pirineu i prepirineu oriental. A la resta haurien de ser entre febles i moderats i de caràcter més dispers. També es podria escapar algun primer ruixat cap a l'est de les comarques Tarragonines.

A mesura que avanci la jornada tendència a l'obertura de clarianes a les comarques de Girona i nord de Barcelona on els cels quedaran variables i tendència a ennuvolar-se pel centre i sobretot sud del País. Podran anar sorgint precipitacions en qualsevol punt del centre i sobretot sud del País, les més freqüents i abundants cap al sector litoral i prelitoral de Tarragona, extrem sud del litoral Barceloní i zones de muntanya de Prades i Montsant i a la resta del centre i sud serien més disperses i no haurien de passar de febles a moderades. No és descartable algun fenòmen tempestuós local cap al sector litoral Tarragoní.

Els vents seran tot el dia de NO al litoral de Tarragona i de ENE a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran estables.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dijous s'espera un dia força variable a bona part del País segurament amb menys núvols a la tarda que no pas al matí. En principi no s'esperen precipitacions.

Per divendres s'esperen cels variables al matí amb tendència a un augment progressiu dels núvols al llarg de la tarda. A darrera hora del dia podria aparéixer alguna primera precipitació per l'est del País.