DARRERA HORA

domingo, 13 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE





Per avui diumenge cal esperar un matí amb presència de molts núvols baixos a la meitat est del País, més abundants al litoral i prelitoral on fins i tot es podrien compactar i tapar el cel per complet. A la resta del País, cels variables amb moltes boires en moltes comarques degut a les elevades humitats. Avui augmenta el risc de ruixats en punts del litoral i pelitoral preferentment del sector de Girona i Barcelona però que podrien presentar-se també en el de Tarragona tot i que amb menys probabilitat.

A la tarda es mantindrà el mateix temps que al matí mantenint-se la possibilitat de ruixats en punts del litoral tot i que menys probables que no pas al matí. Segurament a partir del vespre i nit i haurà un repunt dels ruixats per l'extrem sud del litoral.

Els vents seran tot el dia de ESE a totes les zones marítimes.

Les temperatures es mantindran estables.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dilluns s'espera un temps molt similar al d'avui diumenge amb la diferència que els ruixats del litoral i prelitoral seran més probables en l'àrea de Tarragona i puntualment Barcelona i molt menys probables a l'àrea de Girona.

Per dimarts també s'espera una jornada molt ennuvolada però amb precipitacions ja de matinada avançant pel centre i sud del País, extenent-se i generalitzant-se a la resta del País al llarg de la jornada.