DARRERA HORA

lunes, 7 de noviembre de 2011

NEU I ARCS DE SANT MARTÍ

Ahir diumenge la nevada era tremendament intensa a l'àrea de Vallter. A partir de 1700m els flocs de neu ja es barrejaven amb la pluja i a uns 1800m la neu ja agafava al terra. Les cortines de neu empeses pel vent fortíssim que bufava a la zona eren impresionants:

De NOVEMBRE 2011


Amb prou feines podies sortir del cotxe sense que el vent se t'emportés muntanya avall i poques imatges vaig poder fer. Les muntanyes per sobre de 1800m ja presenten un aspecte "pastís de nata" gens habitual per les dates. Amb la nevada que ha anat caient els darrers dies sumada a la potent nevada que es va mantenir tota l jornada d'ahir fins al vespre, possiblement hi hagi gruixos a la zona per damunt dels 2000m que en alguns casos s'aproximin al metre d'alçada.

De NOVEMBRE 2011


I a la tarda, la nevada es mantenia contundent a l'àrea de Vallter per sobre dels 1800m i a la resta de la Vall de Camprodon els cels s'anaven trencant convivint amb ruixats de curta durada amb estones de sol que van permetre veure Arcs de Sant Martí des de diferents punts de la Vall.

És el cas de Setcases:

De NOVEMBRE 2011


O des de Tregurà:

De NOVEMBRE 2011