DARRERA HORA

jueves, 3 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 3 DE NOVEMBRE





Per avui dijous cal esperar un dia ennuvolat a tot el País i amb precipitacions que s'aniran generalitzant i que podran afectar qualsevol comarca. Les precipitacions podran ser abundants i persistents especialment a les cares sud de les muntanyes especialment del Pirineu i Prepirineu i sector nordoest del País. Cap a punts del litoral i prelitoral poden produir-se precipitacions d'intensitat forta a molt forta que deixin anar molta quantitat de precipitació amb poca estona. Segurament la zona de l'interior de les comarques de Tarragona i sud de les de Lleida, siguin les zones on menys precipitació s'hi recollirà durant la jornada.

Les precipitacions en general seran de caire moderat i persistent, però localment podrien anar acompanyades de fenòmen tempestuós i en aquests casos, les precipitacions podrien assolir intensitats entre forta i molt forta.

Els vents seran tot el dia de SSO a totes les zones marítimes amb estones que podrà bufar de SSE entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava.

Les temperatures mínimes seran una mica més altes i les màximes més baixes.