DARRERA HORA

lunes, 7 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 7 DE NOVEMBRE





Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels molt variables arreu del País amb núvols que poden ser més compactes cap a l'extrem sud el País i comarques interiors de Tarragona i sud de Lleida i també al vessant nord del Pirineu. S'esperen encara precipitacions al vessant nord del Pirineu i àrea d'influència amb cota de neu que es manté estable en uns 1800- 2000m. També s'esperen ruixats cap a ponent, comarques interiors de Tarragona i sud de Lleida i extrem sud del País que a mesura que vagi avançant el matí, s'aniran enretirant i quedant concentrades a l'extrem sud del País. I també hi ha possibilitat de que pugui aparéixer algun ruixat cap al litoral de Girona, possibilitat que anirà disminuint a mesura que avanci el matí i migdia.

A la tarda es mantindran els cels molt variables arreu del País. Tendència a anar desapareixent les precipitacions del vessant nord del Pirineu. Possibilitat de ruixats en punts del Pirineu i Prepirineu central i oriental i també en punts de muntanya de l'interior de Girona i nord de Barcelona(Montseny-serra transversal). També poden aparéxer algun ruixats de tarda en zones de muntanya de l'interior de Tarragona. I avançada la tarda podrien aparéixer novament alguns ruixats en punts del litoral entre el nord de la Costa Daurada i la Costa Central, amb nuclis de precipitació importants sobre també sobre el mar en aquest sector.

Els vents seran al matí de NNE al litoral de Barcelona i Girona i de NNO al de Tarragona. A la tarda es mantindrà el NNE al litoral Gironí i els vents giraran a OSO al de Barcelona i Tarragona.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes més altes.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dimarts s'espera temps força estable a gran part del País amb cels més variables cap a punts de les comarques de Girona i Barcelona i sense descartar encara la primera meitat del dia algun ruixat cap al sector nordest del País.

Per dimecres s'espera un dia també força estable a bona part del País, amb cels més variables cap a la meitat nord i àrea litoral i prelitoral. No s'esperen precipitacions.