DARRERA HORA

jueves, 17 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 17 DE NOVEMBRE





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels variables a bona part del país. Segurament els cels més asserenats correspondran a les comarques del nordest i est e Girona. Encara pot quedar algun molt feble ruixat residual molt a primera hora en algun punt de les comarques Barcelona, Tarragona i centre del País que ni tan sols el represento en el mapa per que a poc que es faci de dia s'enretiraran ràpidament. Presència d'algunes boires en zones fondes del centre del País.

A la tarda es mantindran els cels força variables segurament amb núvols més abundants cap al Pirineu, Prepirineu i zones de muntanya de l'interior de Girona i nord de Barcelona. Tot i que no s'esperen precipitacions, no es descarta que pugui caure alguna gota cap al Pirineu oriental o punts de muntanya de l'interior de Girona i nord de Barcelona que en cas d'arribar a presentar-se serien això, quatre gotes. Els cels ja quedarien força asserenats cap al sud i ponent amb presència d'algunes traces de núvols prims.

Els vents seran al matí de NNE i a la tarda de ENE a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes pujaran respecte les d'ahir.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà divendres s'espera un dia força variable a bona part del País amb cels més asserenats de cara al matí i amb arribada de més núvols a la tarda i sobretot vespre i especialment a la meitat est on no es descarta algun primer ruixat cap al sector litoral de Girona ja a tocar del vespre i nit.

Per dissabte s'esperen cels ja amb més nuvolositat especialment cap a la meitat est del País, amb precipitacions de matinada cap al sector nordest del País. Al llarg de la jornada podrien anar arribant precipitacions per d'altres punts del litoral.