DARRERA HORA

viernes, 11 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels força asserenats arreu del País amb presència de boiras en valls i zones fondes que a mesura que avancin les hores s'aniran disipant.

A la tarda es mantindran els cels força asserenats, només amb presència d'algun núvol en punts de Pirineu i arribada d'algun bancs de núvols baixos avançada la tarda i vespre cap a punts del litoral.

Els vents seran tot el dia de SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes es mantindran estables i les màximes seran una mica més altes que les registrades ahir dijous.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dissabte s'espera un dia força asserenat al centre i oest del País, amb presència de més núvols en zones litorals i prelitorals i amb possibilitat d'algun ruixat aïllat cap al litoral.

Per diumenge s'espera un dia similar al de dissabte amb força núvols en zones litorals i prelitorals, però amb augment dels núvols també per la resta del País al llarg de la jornada. S'esperen alguns ruixats en punts del litoral i potser puntualment en algun punt del prelitoral.

La setmana vinent la iniciarem amb un dilluns amb molts núvols i amb una tendència a anar arribant precipitacions que a mesura que avanci la jornada de dilluns i especialment ja de cara a la tarda i vespre, s'aniran fent més extenses i abundants i s'acabarien fent generals a tot el País. Aquesta situació de pluges abundants i generals es podria perllongar bona part de la jornada de dimarts.