DARRERA HORA

sábado, 12 de noviembre de 2011

PREVISIÓ DISSABTE 12 DE NOVEMBRE




Per avui dissabte malgrat a primera hora encara dominin les grans clarianes, cal esperar un matí amb presència de molts núvols baixos a la meitat est del País, més abundants al litoral i prelitoral on fins i tot es podrien compactar i tapar el cel per complet en alguns moments. A la resta del País, cels variables amb moltes boires en moltes comarques degut a les elevades humitats. Fins i tot es podrien presentar alguns ruixats en punts del litoral preferentment del sector de Girona però que podrien presentar-se en qualsevol altra punt del litoral. El cel amb menys nuvolositat correspondrà a l'extrem nordoest del País.

A la tarda es mantindrà el mateix temps que al matí però amb tendència a fer-se encara més extensos i abundants els núvols baixos a bona part del País. Els cels per tant tindran tendència a estar força tapadots a la meitat est del País però també entre variables i tapats en molts altres punts del centre i oest del País així com punts del Pirineu i prepirineu central i oriental. Els núvols també podran arribar al sector nordoest en aquest cas però no tan abundants com a la resta del País. Es mantindrà la possibilitat de ruixats en punts del litoral.

Els vents seran tot el dia de ESE a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes seran més baixes.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà diumenge s'espera un dia calcat al d'avui dissabte amb molts núvols baixos arreu del País especialment abundants a la meitat est i amb possibilitat d'alguns ruixats cap a punts del litoral, puntualment prelitoral.

Per dilluns s'espera la mateixa llei de temps que dissabte i diumenge amb núvols abundants a bona part del País i amb alguns ruixats al litoral i puntualment prelitoral i amb la diferència que de cara al vespre-nit i matinada de dimarts les precipitacions començaran a extendre's per moltes altres comarques especialment de la meitat sud del País, a l'hora que s'aniran fent més abundants.