DARRERA HORA

viernes, 2 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 2 DE DESEMBRE





Per avui divendres s'espera un matí amb cels variables a totes les comarques amb tendència a que pel sector nordoest els cels cada vegada es vagin carregant més de núvols. Presència de boires matinals a moltes valls.

A mesura que avanci la jornada la tendència és que els cels es vagin tapant al sector nordoest del País, extrem sud del País i extrem oest del sector de ponent. Poden haber algunes precipitacions entre febles i moderades al Pirineu Occidental amb cota de neu d'uns 1500m, algunes precipitacions de caràcter feble a l'extrem sud(no és descartable que pugui enfarinar el cim del Mont Caro) i no es descarta algun feble ruixadet dispers a la resta de comarques de la meitat oest del País. Pel que fa al litoral es podria escapar alguna goteta a primeríssima hora del matí. Al litoral de Tarragona és possible que de cara al vespre pogués aparéixer algun ruixat. Pel que fa a la resta de comarques, cels variables bona part de la jornada fins i tot amb més presència de clarianes que no pas de núvols cap al sector nordest del País.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Tarragona i Barcelona, de OSO al de girona i de NNO a l'extrem nord del litoral. A la tarda, bufarà el NNO a l'extrem nord, el NNE a la Costa Brava, ENE a la Costa Central i NO al litoral de Tarragona.

Les temperatures mínimes es mantenen en valors similars als registrats ahir i les màximes seran més baixes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà dissabte s'espera un dia variable arreu del País amb pas de núvols que no haurien de ser especialment gruixuts i que per tant no haurien de donar precipitacions tret de matinada en que encara algun ruixat pugui fregar algun punt de l'extrem sud del litoral.

Per diumenge encara al matí els cels podrien romandre variables en moltes comarques però la tendència serà a que al llarg de la jornada els cels cada vegada vagin asserenant-se més.