DARRERA HORA

domingo, 11 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 11 DE DESEMBRE





Per avui diumenge s'espera un dia amb cels força asserenats arreu del País, amb algun llaganys de núvols prims al matí en punts del centre i nord del País, arribada d'alguns núvols més consistents pel sector nordoest i presència de boires en zones fondes i enclotades que en alguns punts de l'interior encara els podrà costar d'aixecar i ser una mica més persistents.

A la tarda cels força asserenats amb algun nuvolet prim a bona part del País tret de les zones on encara hi romanguin persistents les boires i cels variables en punts del sector nordoest i també a la resta del Pirineu. Poden aparéixer alguns núvols baixos cap a l'est de les comarques Gironines. No es descarta alguna goteta o floquet de neu al Pirineu occidental avançada la tarda i vespre.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Tarragona i Barcelona i de ENE al de Girona. A la tarda els vents aniran girant a SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures avui seran similars o una mica més baixes que les registrades ahir dissabte.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà dilluns s'espera que de matinada i matí els núvols siguin abundants al Pirineu i Prepirineu i que també puguin augmentar a la resta del País amb cels més variables. S'esperen algunes precipitacions al Pirineu de matinada i durant la primera meitat del dia i no es descarta alguna gota aïllada en algun altra punt de la meitat nord del País. La novetat més destacada per demà serà que malgrat a primeres encara podrà haber algunes boires, aquestes ja no seran persistents i es deisiparan ràpidament amb el pas de les hores.

Per dimarts s'espera un dia amb domini del sol i amb cels variables de núvols prims arreu del País. No se n'esperen però precipitacions.