DARRERA HORA

viernes, 23 de diciembre de 2011

PREVISIÓ DIVENDRES 23 DE DESEMBRE





Per avui divendres s'espera un matí amb cels molt asserenats arreu del País, només destacant la presència de boires extenses en molts punts del centre i interior del País. Moltes d'aquestes boires aguantaran bona part del matí deixant un matí gris en aquestes zones.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats a bona part del País, només destacant la possibilitat de l'arribada d'algun núvols baixos en punts del litoral i prelitoral entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. I destacar també l'arribada progressiva amb el pas de les hores de núvols pel sector occidental del Pirineu. Encara persistiran per la tarda algunes boires entre ponent i l'interior de les comarques centrals i també al sector del sud de Lleida i interior de Tarragona, bé sigui en forma de boira baixa o en forma de boira alta o núvols baixos segons les zones.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de NNO al de Girona. Entre migmatí i migdia aniran girant primer a ESE i a la tarda a SSO a totes les zones marítimes. Al final del dia entrarà el NNO i ONO als dos extrems del litoral.

Les temperatures mínimes seran una mica més baixes escepte en punts de muntanya on pujaran lleugerament. Les màximes baixaran lleugerament.