DARRERA HORA

lunes, 12 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 12 DE DESEMBRE





Per avui dilluns s'espera un dia amb cels força asserenats a bona part del País, amb presència de boires en zones fondes i enclotades al matí que avui a diferència dels darrers dies ja no seran persistents i que a la tarda totes ja s'haurien d'haver disipat.

Al Pirineu central i occidental i especialment a la seva cara nord els núvols podran ser abundants la primera meitat del dia amb fins i tot algunes precipitacions en forma de neu per damunt d'uns 1200m. A la tarda aquests núvols s'haran d'anar trencant i desapareixent el risc de precipitacions en aquella zona.

Independentment de l'anterior presència d'alguns núvols cap a l'extrem sud del País i de cara a la tarda augment dels núvols cap al sector nordest del País, est de Girona i nord de Barcelona. No es descarta algun ruixadet al litoral preferentment entre el nord del Maresme i sud Costa Brava, malgrat segurament de formar-se'n algun seria sobre el mar.

Els vents seran tot el dia de ONO al litoral de Tarragona i Barcelona, de NNO a l'extrem nord del litoral i de ESE entre el nord del Maresme i el sud de la Costa Brava.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més baixes que les d'ahir i les màximes seran més baixes a muntanya i més altes a l'est del País on el vent pot fer-les pujar una mica i també més altes als llocs on els darrers dies hi havia boira persistent i avui ja no hi sigui.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà dimarts s'espera un dia amb domini del sol i amb cels variables de núvols prims arreu del País. No se n'esperen però precipitacions.

Per dimecres augment dels núvols degut al pas d'un front que podrà deixar algunes nevades febles al Pirineu i cels variables a la resta del País.