DARRERA HORA

sábado, 3 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DISSABTE 3 DE DESEMBRE





Per avui dissabte s'espera un dia amb cels variables de núvols alts i mitjos a totes les comarques. Al matí encara poden quedar alguns núvols baixos en punts del litoral de Tarragona que tindran tendència ràpida a esvaïr-se. Fins i tot al matí podran generar-se alguns ruixats sobre el mar que no haurien de tocar costa.

La tendència és que a mesura que avanci la jornada els núvols alts i mitjos que al matí seran més aviat molt primets, puguin anar fent-se una mica més compactes cap a punts del centre i meitat nord i especialment a Pirineu i Prepirineu. Seria en aquesta zona del Pirineu i Prepirineu que avançada la tarda, però sobretot al vespre i nit podrien aparéixer algunes febles precipitacions. Tampoc es pot descartar que pugui escapar-se alguna gota cap al tard en qualsevol punt del centre i meitat nord del País, que en cas de presentar-se, no passarien de ser això, gotes.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Tarragona, Barcelona i sud del de Girona i de NNO a l'extrem nord del litoral. A partir de migdia els vents aniran girant a OSO del nord de la Costa Daurada fins al sud de la Costa Brava, mantenint-se el NO a l'extrem sud i el NNO a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures seran més baixes amb excepció de les màximes en alguns punts del litoral i prelitoral entre el nord de Tarragona i el sud de la Costa Brava on degut als vents aponentats les màximes es poden rescalfar una miqueta.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER DEMÀ DIUMENGE

Per demà diumenge encara al matí els cels podrien romandre variables en moltes comarques però la tendència serà a que al llarg de la jornada els cels cada vegada vagin asserenant-se més. A partir de migdia i tarda segurament els cels quedaran molt asserenats arreu del País.