DARRERA HORA

martes, 20 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 20 DE DESEMBRE





Per avui dimarts s'espera un matí amb cels variables arreu del País. Els núvols seran més abundants a la meitat nord on en zones del Pirineu i especialment a la seva cara nord fins i tot podran deixar els cels ben ennuvolats. Poden haber precipitacions entre febles i moderades a la cara nord del Pirineu. Precipitacions més disperses i febles a la resta del Pirineu. Es poden presentar també alguns ruixats cap a l'extrem nordest del País. I no es descarta l'aparició d'algun ruixat aïllat en punts del Prepirineu.

A mesura que avanci el dia la tendència és que els núvols vagin a menys, amb més domini del sol però sempre amb presència d'alguns núvols prims. A la cara nord Pirenàica i zones d'influència s'hi mantindran els núvols tota la jornada. Les precipitacions a la tarda aniran quedant restringides cada vegada més cap a la cara nord del Pirineu. No es descarta algun feble ruixat cap a la zona dels Ports a l'extrem sud del País.

La cota de neu al Pirineu anirà pujant al llarg del dia i passarà dels 1600m a cotes pòximes als 2000m avançada la tarda. A la cara nord podria quedar una mica més baixa.

Els vents seran tot el dia de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de NNO a l'extrem nord del litoral. Pel que fa al sector litoral de Girona, bufarà el OSO al matí amb tendència a girar a NNO a la tarda.

Les temperatures mínimes seran en general més altes tot i que es podran mantenir o fins i tot baixar en algunes zones prelitorals o interiors. Les màximes seran clarament més altes que les registrades ahir dilluns.