DARRERA HORA

martes, 6 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 6 DE DESEMBRE





Per avui dimarts s'espera un matí amb cels molt asserenats a bona part del País a excepció del Pirineu central i occidental on els núvols podran ser entre variables i abundants i amb algunes febles precipitacions a la seva cara nord. Cels variables també en punts del nordest on tot i que és poc probable, no es descarta encara de bon matí algun feble ruixadet aïllat en algun punt del litoral entre la Costa Brava i l'Empordà. Presència d'algunes boires força locals en zones fondes i enclotades del centre del País que de moment no haurien de ser gaire persistents.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats a bona part del País. Es matindran els núvols en punts del Pirineu més occidental amb risc encara d'alguna feble precipitació i pel que fa al nordest, encara alguns núvols però amb tendència a anar-se asserenant els cels a mesura que avanci la tarda i vespre.

La cota de neu al Pirineu voltarà els 1400-1500m al matí, amb tendència a anar pujant de cota al llarg de la jornada.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, de SSE entre el nord de la Costa Central i el sud de la Costa Brava i de ONO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures avui seran una mica més baixes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PELS PRÒXIMS DIES

Per demà dimecres s'esperen cels asserenats arreu del País només amb algunes restes de núvols al Pirineu i amb algunes boires a valls i zones fondes del centre i interior del País que ja els podria costar una mica d'aixecar-se en algun punts.

Per dijous també s'esperen cel molt asserenats arreu del País amb boires a valls i zones fondes que ara sí, sembla que ja es farien persistents en força punts de l'interior del País al llarg de tota la jornada.