DARRERA HORA

jueves, 1 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 1 DE DESEMBRE





Per avui dijous s'espera un dia amb cels força asserenats arreu del País. Podran arribar alguns núvols pel sector occidental del Pirineu a mesura que avanci la jornada així com també en podran arribar alguns per ponent poc importants en general. A mesura que avanci la tarda i vespre podran arribar també alguns núvols baixos per punts del litoral, preferentment de Tarragona i Barcelona. De nou cal parlar un dia més de presència de boires matinals a moltes valls, amb la novetat que avui a mesura que avanci la jornada la majoria d'aquestes es podran disipar i en moltes zones on fa dies que no veuen el sol per fí el podran veure una estona.

Els vents seran tot el dia de SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures avui seran més altes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà divendres s'espera un dia en que en general els núvols aniran a més a mesura que avanci la jornada. Els núvols més abundants acabaran afectant al sector nordoest, ponent i sud del País i a la resta els cels romandran més aviat variables amb tendència a núvols una mica més compactes de cara a la tarda. S'esperen precipitacions entre febles i moderades al Pirineu Occidental i algunes precipitacions en general febles i irregulars en altres punts de la meitat oest i extrem sud del País. A la resta del País no es descarta alguna precipitació dispersa, aïllada i de caràcter feble tot i que en general fora de les zones esmentades abans, es veuran força núvols i poca o gens de pluja. S'espera neu al Pirineu occidental en cotes d'uns 1400m i tot i que la cota serà una mica justa, no es impossible que enfarini el cim del Mont Caro.

Per dissabte s'espera un dia variable arreu del País amb pas de núvols que no haurien de ser especialment gruixuts i que per tant no haurien de donar precipitacions tret de matinada en que encara algun ruixat pugui fregar algun punt de l'extrem sud del litoral.

Per diumenge ja s'espera un dia amb cels molt més asserenats arreu del País i amb domini del sol a totes les comarques.