DARRERA HORA

jueves, 22 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 22 DE DESEMBRE




Per avui dijous s'espera un dia amb cels encara amb núvols a la cara nord del Pirineu, més abundants de cara al matí i ja força més trencats a la tarda. A la resta del País en general dominarà el sol sempre amb pas de bandes de núvols prims que podran ser una mica més visibles al matí i a mesura que avanci la jornada fer-se cada vegada menys perceptibles. A la tarda podrien aparéixer alguns bancs de núvols baixos poc importants cap al litoral de Girona. Per altra banda destacar la formació de boires en algunes valls i planes del centre del País. Algunes d'aquestes els costarà una mica d'aixecar però avui no s'espera encara que es facin persistents podent quedar un cop aixecades en forma de bancs de núvols baixos.

Hi ha possibilitat encara d'alguna molt feble precipitació al matí a la cara nord del Pirineu, possibilitat que anirà desapareixent ràpidament amb el pas de les hores.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de NNO al de Girona. a la tarda, es mantindrà el ONO al litoral de Tarragona, el NNO a l'extrem nord del litoral i bufarà el SSO entre el litoral de Barcelona i la Costa Brava.

Les temperatures seran més altes.