DARRERA HORA

miércoles, 21 de diciembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 21 DE DESEMBRE




Per avui dimecres s'espera un dia amb cels entre variables i tapats al centre i meitat nord del País. Els núvols seran molt més compactes cap al Pirineu on el cel estarà tapat tota la jornada i també cap al sector nordest i especialment com més aprop del litoral on també hi podrà haber força estones de cels tapats. A la resta del centre i meitat nord del País cels variables amb estones de núvols més abundants. A la meitat sud cels també variables amb núvols menys abundants que no pas al centre i nord del País.

S'esperen precipitacions tota la jornada al Pirineu, més abundants al seu sector occidental i cara nord, més disperses cap a l'oriental. Algun ruixat dispers i feble al Prepirineu. Algun ruixat aíllat podria presentar-se al sector de la Costa Brava i també algun ruixat podria aparéixer cap al sector dels Ports, a l'extrem sud del País. Fora del Pirineu on les precipitacions podrien arribar a ser localment moderades, a la resta haurien de ser febles i més aviat de caràcter aïllat i dispers.

La cota de neu al Pirineu estarà molt per sobre dels 2000m a la cara sud i en uns 1800m a la cara nord tot i que al llarg de la jornada també tendirà a enfilar-se la cota de neu de la cara nord.

Els vents seran al matí de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de NNO al de Girona. a la tarda, es mantindrà el ONO al litoral de Tarragona, el NNO a l'extrem nord del litoral i bufarà el ESE a la Cost Central i el SSO a la Costa Brava.

Les temperatures seran en general més altes.