DARRERA HORA

viernes, 27 de enero de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 27 DE GENER




Per avui divendres s'espera un dia amb predomini de cels molt ennuvolats arreu del País. No es descarta que de forma puntual pogués obrir-se alguna clariana esporàdica cap al nord de les comarques de ponent o cap al nordest, però en general dia de molts núvols arreu del País. S'esperen precipitacions de d'intensitat entre feble i moderada a bona part de les comarques Tarragonines i algunes del sud de Lleida. Puntualment en aquestes zones no es descarta algun possible fenòmen tempestuós molt local i/o alguna calamarsada també de caràcter local especialment entre les terres de l'Ebre i el sud de la Costa Daurada. S'esperen precipitacions febles al Pirineu i pel que fa a la resta del País, possibilitat de precipitacions molt febles i disperses en qualsevol punt del País, en general amb més núvols que no pas precipitacions.

La cota de neu estarà en uns 1000-1200m aproximadament per la qual cosa, a banda del Pirineu, també s'hi podrà veure nevar de forma molt feble al Montseny i de forma entre moderada i abundant als Ports de Besseit. No es descarta que també es pugui arribar a veure nevar als cims més elevats de la serra de Prades i Montsant tot i que aquí la cota els agafa molt justeta.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, NNE al litoral de Girona i nord del de Barcelona, ENE al litoral de Tarragona i sud de Barcelona i NO a l'extrem sud.

Les temperatures avui seran clarament més baixes que les registrades ahir.