DARRERA HORA

sábado, 21 de enero de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 21 DE GENER





Per avui dissabte s'espera un dia amb cels força asserenats a bona part del País amb pas de núvols prims que aniran a menys a mesura que passin les hores. A la cara nord del Pirineu els núvols aniran augmentant al llarg de la jornada podent quedar els cels ennuvolats de cara a la tarda i vespre i sense descartar que pugui caure alguna gota o floc al final del dia. Son possibles alguns bancs de núvols baixos en punts entre el nord de la Costa Central i litoral sud de Girona que anirien a menys al llarg de la jornada. Presència de força boires matinals en moltes valls que a molt estirar poc després del migdia s'haurien d'aixecar i deixar els cels asserenats.

Els vents seran al matí de SSO al voltant de la Costa Brava i de ONO a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el ONO als dos extrems del litoral i bufarà el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínmes seran més baixes i les màximes es mantindran similars a les d'ahir a litoral i prelitoral, pujaran a muntanya i experimentaran un descens al centre i interior del País.