DARRERA HORA

lunes, 2 de mayo de 2011

SITUACIÓ ACTUAL AVUI DILLUNS

Aquí tenim el mapa de llamps de la jornada d'ahir diumenge. Els fenòmens tempestuosos ahir van quedar enquadrats al sector nordoest del País. A la resta ahir vam tenir una jornada molt estable.



I avui dilluns ens ha d'afectar una perturbació que sí bé la la part més activa lliscarà entre Catalunya i les Balears no afectant-nos directament, sí tindrem una jornada a la meitat est especialment molt ennuvolada i amb possibilitats de precipitacions que podrien anar acomapnayades de fang.

Aquí teniu la imatge del radar d'aquest matí on el gruix de les precipitacions es troba mar endins i ja algunes de més tímides afecten alguns punts del sud del Pais.




I aquí un radar que agafa més territori i on es veu com ja les precipitacions afecten el litoral mediterrani de l'est d'Andalucia i País Valencià. En les pròximes hores les precipitacions també ens afectaran al nostre litoral, alguns punts del prelitoral i fins i tot potser centre del País. No plourà a tot arreu ni ho farà durant tot la jornada, en general es tractarà de precipitacions febles, alguna de moderada i podran anar companyades de fang.





A la tarda es formaran ruixats i tempestes sobretot cap al sector nordoest, justament les comarques que gaudiran de més estones de sol durant el matí. En farem seguiment!!