DARRERA HORA

martes, 31 de mayo de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 31 DE MAIG





Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels molt variables en general amb tendència a que els núvols vagin a més de forma força general amb el pas de les hores i que vagin sorgint alguns ruixats repartits per qualsevol punt del País, sense significar que n'hi hagi d'haber a tot arreu. Ja podria fins i tot a partir de mig matí aparéixer alguna tempesta aïllada cap al centre del País o prelitoral.

A la tarda els cels seguiran variables cap al sud i ponent i en canvi els núvols podran ser força més abundants a la resta del País amb presència de ruixats i tempestes a molts punts. En general seran de caràcter moderat, però cap a la Catalunya central i prelitoral podrien ser localment forts i acompanyats de calamarsa. Els ruixats i tempestes aniran afectant també zones del litoral entre el nord de la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava i alguns d'ells podrien ser localment forts. No es descarta la presència d'alguna petita mànega sobre el mar.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud, NNE a la Costa Brava i ESE entre el nord de la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava.

Les temperatures avui seran més baixes.