DARRERA HORA

viernes, 27 de mayo de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 27 DE MAIG





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels molt variables en general. En algunes zones els núvols es poden compactar i deixar anar alguns ruixats més probables a la meitat nord però no descartables a la resta, essent els menys probables al litoral.

A la tarda els cels seguiran variables arreu del País segurament amb més estones de sol que no pas al matí pel que fa a la meitat sud i centre del País. Pel que fa a la meitat nord encara persistirà la possibilitat d'alguns ruixats que podrien afectar algunes zones. En general avui els ruixats que puguin haber haurien de ser febles, potser de manera molt local de caràcter moderat, més aviat aïllats i difícilment amb tempesta tot i que no es pot descartar del tot que entre el migdia i primera hora de la tarda se'n pugui presentar alguna en el triangle Berguedà-Ripollès-Montseny disminuint aquesta possibilitat a mesura que avanci la tarda.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud, NNE a la Costa Brava i ENE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord del litoral i bufarà el ENE a la resta de zones.

Les temperatures avui en clara baixada. Segurament en zones del litoral aquest baixada no serà tan perceptible com en zones de muntanya i interiors on serà molt més evident.