DARRERA HORA

sábado, 24 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DISSABTE 24 D'OCTUBRE




Per avui dissabte cal esperar un matí amb predomini de cels despejats arreu del País amb augment progressiu de núvols alts a la meitat nord . A la cara nord del Pirineu cel molt ennuvolat amb pluges o plugims que aniran remitint amb el pas de les hores i a la seva carà sud núvols variables. La neu ja caurà molt amunt en cotes de 2800m o superiors.

A la tarda es manté la mateixa tònica de temps, però amb presència de núvols alts a tota la meitat nord. Augment altra vegada al vespre de les precipitacions a la cara nord del Pirineu. Al marge dels núvols alts, també es desenvoluparan alguns núvols al Pirineu Oriental i voltants del Montseny sense precipitacions, tot i que no es pot descartar alguna gotellada molt localitzada al voltant del Ripollès.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l’extrem nordest i de mestral a l’extrem sud i predomini de component sudest a la resta de zones marítimes. A la tarda vents de component sudoest a l’extrem nordest i vents de component sud a la resta de zones marítimes.

Les temperatures pugen lleugerament. A la meitat sud del País pujada significativa de les màximes.