DARRERA HORA

jueves, 22 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 22 D'OCTUBRE




Catalunya:

Per avui dijous cal esperar un matí amb ràpid increment dels núvols a primera hora. Hi podrà haver precipitacions en qualsevol punt del País que localment podran ser en forma de tempesta. Algunes d’aquestes precipitacions podran ser de forta intensitat però sempre de curta durada. Neu al Pirineu per sobre d’uns 1600-1700m. A partir de mig matí ràpida obertura de clarianes pel sud i avançant ràpidament cap al nord cap al migdia.

A la tarda cels despejats a tot el País a excepció de l’extrem nordest on encara podrà produir-se alguna precipitació fins a mitja tarda. Es mantindran les nevades a tota la cara nord del Pirineu en cotes encara de 1700-1800 per anar pujant al llarg d’aquesta nit. A darrera hora de la tarda, cels despejats arreu del País a excepció d’aquest cara nord del Pirineu.

Els vents que a primera hora seran del sud-sudest, ràpidament giraran a nordoest a la meitat sud per imposar-se aquest component a totes les zones marítimes per la tarda. Els vents seran molt destacables en força a partir de migdia.

Les temperatures mínimes son més baixes i les màximes tindran un comportament irregular, ja que tot i que en general seran similars a les d’ahir, localment i per efecte dels vents podran ser més elevades, especialment a la meitat est.

País Valencià:

Matí amb força núvols a primera hora i algunes precipitacions de curta durada especialment a la zona de Castelló, tot i que també es poden presentar de manera més aillada en altres punts del País. A partir de mig matí o migdia ràpid asserenament del cel quedant una tarda molt despejada arreu del País. Vents forts entre nordoest i oest.

Les temperatures pugen i ho faran especialment a la meitat est. Puntualment es podran superar els 25ºC.

Les Balears:

Matí molt ennuvolat amb precipitacions generals i abundants durant tot el matí. A la tarda les precipitacions han d’anar quedant restringides a la meitat nord de les illes i en especial a Menorca. Els cels s’aniran despejant a la tarda pel sud i a darrera hora del dia només quedaran núvols i algunes lleus precipitacions cap a la zona de Menorca.

Temperatures superiors a les registrades ahir.