DARRERA HORA

miércoles, 14 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DIMECRES 14 D'OCTUBRE



Per avui dimecres cal esperar un matí amb presència de molts núvols alts arreu del País, que poden ser en alguns punts una miqueta espessos i que han d’anar marxant cap als volts de migdia de nord a sud. Cap a punts de la Costa Central i també del sud pot presentar-se algun núvol baix.

A la tarda els núvols alts s’hauran anat enretirant i deixaran pas a un temps bàsicament assoleiat arreu del País. Només destacar que amb el pas de les hores, es produirà un augment de núvols baixos en punts de la meitat sud de la costa i costa central i en algunes comarques del nord de Barcelona tals com el Berguedà, Osona, Vallès etc, que faran que els cels estiguin variables o en algun cas una mica tapat. No s’esperen precipitacions.

Els vents al matí seran de tramuntana a l’extrem nord, de mestral a l’extrem sud i agregalats a la resta de zones. A la tarda es mantindrà la tramuntana a l’extrem nord, el mestral a la resta de la meitat nord de la costa i component entre sudest i llevant a la resta de zones marítimes de la meitat sud.

Les temperatures segueixen baixant. Baixen de manera acusada les mínimes i ho fan de forma més prudent les màximes.