DARRERA HORA

jueves, 1 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 1 D'OCTUBRE



Per avui dijous cal esperar un matí bastant assoleiat a la meitat sud del País i amb presència de més núvols a la meitat nord. Son probables algunes precipitacions poc importants al quadrant nordest. A partir de migdia ja podrien aparèixer alguns ruixats al Pirineu que localment poden anar acompanyats de tempesta.

A la tarda aniran augmentant els núvols a tot el País i es produiran ruixats i tempestes irregulars en molts punts, amb més probabilitat a zones de muntanya del prelitoral i PrePirineu i difícilment al litoral . No es pot descartar però, que cap al tard, algun d’aquests ruixats pugués afectar algun punt del litoral entre el Maresme i la Selva especialment. En general, no s’esperen grans precipitacions.

Els vents al matí seran de mestral a l’extrem sud i Tramuntana a l’extrem nord de la costa. A la resta seran força variables entre est i sudest. A la tarda, tendència a anar imposant-se el component nord i nordoest a totes les zones.

Les temperatures seran una mica més baixes a la meitat nord i força més elevades a la meitat sud per efecte del mestral rescalfat. A destacar la disminució de la sensació de xafogor, sobretot de cara a la tarda i vespre-nit.