DARRERA HORA

jueves, 15 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 15 D'OCTUBRE




Per avui dijous cal esperar un matí assoleiat arreu del País amb l’única excepció d’alguns núvols baixos a la meitat sud del litoral que han d’anar a menys a mesura que avanci el matí.

A la tarda seguirà el temps mols assoleiat arreu del País i amb el pas de les hores hauran de tornar a anar a més els núvols baixos de la meitat sud del litoral. A l’extrem sud poden fer-se inclús molt abundants i no es pot descartar a darrera hora del dia que puguin deixar anar alguna roïna.

Els vents al matí seran de tramuntana a l’extrem nord, de mestral a l’extrem sud i agregalats a la resta de zones. A la tarda es mantindrà la tramuntana a l’extrem nord, el mestral a la resta de la meitat nord de la costa i component entre sudest i llevant a la resta de zones marítimes de la meitat sud.

Les temperatures seguiran en la seva tendència a la baixa. I atenció perque a partir d’aquest vespre la baixada serà força més contundent i la propera nit será molt freda. A zones del litoral sud li costarà més de baixar ja que la propera nit encara hi haurà presència de núvols baixos que no permetran que les temperatures baixin tant.