DARRERA HORA

martes, 20 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 20 D'OCTUBRE




Catalunya:

Per avui dimarts cal esperar un matí ennuvolat arreu del País amb precipitacions al voltant del litoral i prelitoral ja a primera hora. Avançat el matí arrencaran també les pluges al Prepirineu i Pirineu. Independentment, pot caure algun plugim o ruixat en qualsevol punt del País.

A la tarda les precipitacions es faran més extenses, essent les més quantioses al Prepirineu lleidetà. Pot ploure a qualsevol punt del País, però no vol dir que hagi d’estar plovent tota la tarda.

En general, dia amb molts núvols arreu del País en que les precipitacions més importants s’esperen al Prepirineu de Lleida i al prelitoral.

La pròxima nit i matinada pluges generals i abundoses arreu del País.

Els vents seran tot el dia del sud i sudest a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes son més altes i les màximes similars a les d’ahir o lleugerament més altes tot i estar ennuvolat.

País Valencià:

Dia molt ennuvolat arreu del País amb possibilitat d’algun plugim en algun punt preferiblement del nord. No serà fins al vespre-nit que podran aprèixer algune sprecipitacions amb més cara i ulls, que podran ser moderades a la meita nord la pròxima nit i més dèbils a la meitat sud.

Les temperatures es mantenen similars a les d’ahir.

Les Balears:

Dia molt ennuvolat arreu de les illes amb aparició de precipitacions ja de cara a la pròxima nit. Demà pot ser un dia amb pluges importants a les illes.

Temperatures similars a les d’ahir.