DARRERA HORA

sábado, 17 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DISSABTE 17 D'OCTUBRE




Catalunya:

Per avui dissabte cal esperar un matí assoleiat arreu del País amb presència d’alguns núvols al Pirineu, especialment en la seva cara nord, que han d’anar a més amb el pas de les hores.

A la tarda seguirà el temps assoleiat a la major part del País. Al Pirineu, a la seva cara nord acabarà ennuvolant-se del tot i a la cara sud també augmentaran força els núvols. Avançada la tarda, també augmentaran els núvols al voltant de la Costa Central i Costa Daurada.

La pròxima nit i matinada son possibles algunes molt febles precipitacions a la cara nord del Pirineu que podrien deixar anar alguns floquets de neu tan sols per sobre del 600 o 800m. Tot plegat molt poqueta cosa.

També la pròxima nit i matinada son possibles alguns ruixats i puntualment alguna tempesta sobre el mar enfront de la Costa Central i Daurada, que puntualment podria tocar terra i afectar algun punt d’aquestes zones esmentades.

Els vents al matí seran de tramuntana a l’extrem nord, de mestral a l’extrem sud i agregalats a la resta de zones. A la tarda, la novetat serà que al voltant de la Costa Central i Costa daurada els vents aniran girant a sudest, a l’hora que la tramuntana i el mestral aniran fent-se cada vegada més forts.

Les temperatures pugen lleugerament, tant les mínimes com les màximes. Però compte, perque la pròxima nit i matinada es produirà una nova inyecció d’aire fred que les tornarà a fer baixar amb ràbia.

País Valencià:

Temps força assoleiat al matí amb presència d’alguns núvols a l’extrem sud del País i alguns núvols en zones del litoral de la resta del País.

A la tarda augment progressiu dels núvols amb el pas de les hores arreu del País, que es faran molt més abundants de cara a la pròxima nit.

No s’esperen precipitacions.

Les temperatures pugen lleugerament.

Les Balears:

Núvols al matí cap a la zona d’Eivissa amb nuvolositat variable a la resta d’illes. A la tarda augment dels núvols arreu de les illes que s’aniran fent més i més abundants amb el pas de els hores.

S’esperen algunes febles precipitacions a l’illa d’Eivissa al matí. A la tarda, no s’esperen precipitacions.

Temperatures en lleuger augment.