DARRERA HORA

domingo, 27 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE





Per avui diumenge s'espera un dia amb cels molt asserenats arreu del País, amb boires matinals a moltes valls i quedant algun banc de núvols baixos residual de les mateixes boires en alguns punts del centre del País que es podria mantenir una mica persistent bona part de la jornada. Com a novetat respecte ahir, a mesura que avanci el dia podran anar arribant alguns núvols en zones litorals i prelitorals i potser avançada la tarda i vespre aparició d'alguns núvols cap al Pirineu i Prepirineu oriental.

Els vents seran al matí de NNE a totes les zones marítimes, girant a mesura que avanci el dia a ENE.

Les temperatures avui, tant les mínimes com les màximes pugen pel que fa a zones de muntanya i zones interiors i es mantenen o fins i tot baixen en àrees litorals i prelitorals.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà dilluns s'espera també un dia amb cels força asserenats en conjunt, amb boires matinals a moltes valls i quedant algun banc de núvols baixos residual de les mateixes boires en alguns punts del centre del País. Cel variables cap a la meitat sud del litoral sense descartar, tot i que és una possibilitat molt baixa, que es pugui escapar algun ruixat cap a l'extrem sud i litoral de Tarragona. Presència també d'alguns núvols cap al Pirineu i Prepirineu sense més conseqüències.

Per dimarts, jornada similar a la de dilluns amb cels asserenats en conjunt, amb manteniment de les boires a les valls i amb cels variables en punts del litoral, en aquest cas però més probables els núvols cap al sector de Girona i Barcelona tot i que en principi no se n'esperen precipitacions.