DARRERA HORA

martes, 29 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 29 DE NOVEMBRE




Per avui dimarts s'espera un dia amb cels variables a litoral i prelitoral, més abundants al matí i amb tendència a disminuir progressivament, sense desaparéixer del tot, de cara a la tarda. Hi haurà algunes precipitacions sobre el mar que no es descarta que de forma molt local a primera hora del matí encara poguessin tocar algun punt de costa tal i com ha passat la passada matinada. A mesura que avancin les hores, aquesta possibilitat de precipitacions anirà minvant.

Intervals de núvols al Pirineu i Prepirineu al llarg de la jornada. Pel que fa a la resta del País, cels força asserenats i un dia més amb boires matinals a moltes valls i quedant bancs de núvols baixos residuals de les mateixes boires en alguns punts del centre i interior del País que es podrien mantenir una mica persistents bona part de la jornada.

Els vents seran al matí de ESE a l'extrem nord del litoral i de ENE a la resta de zones marítimes. A la tarda s'imposarà el SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes a muntanya, més altes a litoral i prelitoral i es mantindran a la resta de zones. Les màximes seran més altes.

AVANÇ DE PREVISIÓ PER LES PRÒXIMES JORNADES

Per demà dimecres s'espera un dia amb cels força asserenats en conjunt, mantenint-se les boires a moltes valls i amb el pas al llarg del dia de bandes de núvols prims arreu del País.

Per dijous un altra dia amb boires a moltes valls i cels amb domini del sol i amb alguns bandes de núvols prims molt poc destacables a l'extrem nord del País.