DARRERA HORA

miércoles, 9 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 9 DE NOVEMBRE




Per avui dimecres cal esperar un matí força asserenat arreu del País amb pas d'algunes bandes de núvols prims molt poc destacables i amb cels encara variables a l'extrem nordest. Presència a primera hora de boires en zones fondes i valls.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats a gran part del País només destacant el creixement d'alguns núvols en zones del Pirineu i algunes muntanyes de la meitat nord, en principi sense més conseqüències o màxim estirar, alguna goteta cap al Pirineu més oriental.

Els vents seran al matí de SSO al litoral de Barcelona i Tarragona i de ESE al de Girona. A la tarda bufarà el ESE als dos extrems del litoral i el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes més altes.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dijous s'esperen cels més variables que no pas avui, amb pas de núvols més aviat de tipus alt i mig que podrien ser una mica més compactes cap a ponent i sector nordoest. Podria escapar-se algun feble ruixat cap a l'extrem nordoest i no descartable alguna gota cap al sector de ponent i extrem sud del País. Molt poca cosa si arriba a caure.

Per divendres s'espera un dia estable amb cels força asserenats arreu del país i només destacant un possible augment dels núvols baixos en punts del litoral a mesura que avanci la tarda i vespre.

I avançant una mica el que podria ser el cap de setmana, sembla que tornarien els ruixats i alguna tempesta local en punts del litoral, molt localitzats de cara a dissabte, més extensos i probables de cara a diumenge i fins i tot poden afectar altres comarques més enllà del litoral.