DARRERA HORA

martes, 8 de noviembre de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 8 DE NOVEMBRE





Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels força asserenats arreu del País, destacant únicament la presència de moltes boires en zones fondes i valls de moltes zones del País. Aquestes boires s'aniran aixecant amb el pas de les hores deixant pas a alguns banc de núvols baixos cap a aquestes zones que també aniran a menys a mesura que avanci el matí. Presència de cels variables cap a l'extrem nordest del País.

A la tarda es mantindran els cels molt asserenats a gran part del País, destacant la presència d'alguns núvols poc importants en zones del Pirineu. Els núvols s'aniran fent cada vegada més compactes a l'extrem nordest i fins i tot hi podran aparéixer alguns ruixats que localment podrien anar acompanyats de fenòmen tempestuós. No és descartable que algun d'aquests ruixats pugui arribar a afectar alguna altra comarca de la resta del litoral Gironí.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, de NO a l'extrem sud i de SSO a la resta de zones marítimes. A la tarda els vents giraran a NNE a l'extrem nord del litoral i s'imposarà el SSO a la resta de zones.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes més altes.


AVANÇ DE PREVISIÓ PRÒXIMES JORNADES

Per demà dimecres s'esperen cels força asserenats arreu del País, només amb presència d'alguns núvols poc importants en punts del Pirineu i encara amb cels variables cap a l'extrem nordest sense descartar encara la possibilitat de que s'hi pugui presentar algun ruixat al llarg del dia tot i que menys probable que avui dimarts.

Per dijous també s'espera un dia estable però destacant el pas d'algunes bandes de núvols prims al llarg del dia. A la tarda, creixement d'alguns núvols en punts de muntanya de la meitat nord que en principi no haurien de comportar cap mena de conseqüència.