DARRERA HORA

sábado, 21 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 21 D'ABRIL

Per avui dissabte s'espera un matí amb cels amb presència de alguns núvols prims de tipus alt i mig al cel en molts punts del País. Independentment d'això, a mesura que avanci el matí els núvols aniran creixent en punts de muntanya de moltes zones del País.

A la tarda els núvols hauran crescut prou com per ja donar ruixats en punts del Pirineu i Prepirineu occidental en un primer moment, amb tendència a extendre's avançada la tarda a la resta de Pirineu i ja de cara a darrera hora de la tarda i vespre, en d'altres zones del Prepirineu, punts de muntanya de la meitat nord i punts del sector nordest del País. Independentment d'això, també podan anar sorgint ruixats de distribució irregular en punts de les comarques de Tarragona i Lleida. A la resta de zones, els cels a la tarda estaran variables i en principi sense risc de precipitació.

Alguns d'aquests ruixats de tarda podrien anar acompanyats de fenòmen tempestuós i en el cas del Pirineu localment podrien tenir entre moderada i forta intensitat. A la resta de zones serien entre febles i moderats.

La cota de neu al Pirineu estarà situada en uns 1600-1700m baixant d'aquesta cota avançada la tarda i vespre.

Els vents seran tot el dia entre mitjorn i garbí a tot el litoral.

Les temperatures seran més altes.