DARRERA HORA

martes, 10 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 10 D'ABRIL



Per avui dimarts s'espera un dia amb cels entre variables i ennuvolats arreu del País i amb risc de ruixats i tempestes que s'aniran fent més probables a mesura que vagi avançant el dia i especialment entre mig matí, migdia i fins a avançada la tarda, moment en que tot plegat començarà a anar de baixa.

Avui, els ruixats i tempestes podrien afectar qualsevol comarca, malgrat serien les comarques de l'est de Girona les que menys probabilitats tindrien de rebre precipitació. Per contra s'espera que les tempestes puguin ser entre moderades i fortes a la zona de Montserrat-Prades-Montsant i comarques veïnes i també en el sector nordoest del País, Pirineu i Prepirineu i algunes comarques de ponent.

La cota de neu estarà situada en uns 2000m o superior en un primer moment però amb tendència a la tarda a baixar cap als 1700m o fins i tot per sota a darrera hora del dia.

Els vents al matí seran de SSE al litoral Tarragoní i de SSO al de Barcelona i Girona. A la tarda entrarà el NNO a l'extrem nord del litoral i el NO a l'extrem sud i els vents es faran molt variables a la resta de litoral amb predomini del SSO.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes seran més altes a litoral i prelitoral i baixaran a muntanya i interior.