DARRERA HORA

martes, 24 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 24 D'ABRIL

Per avui dimarts s'espera un matí amb cels força asserenats a gran part del País sempre amb presència d'alguns núvols prims en el cel. Al pirineu els cels seran més variables i a l'extrem nord del litoral encara quedaran núvols residuals que també deixaran els cels més variables.

A la tarda es mantindran els cels asserenats amb alguns núvols prims al cel a bona part del centre i sud del País, tot i que la tendència serà que vagin arribant algun núvols per l'oest a mesura que avanci la tarda. A l'extrem nordest del País, sector nord del litoral i Pirineu Oriental, els núvols creixeran i podran donar algunes precipitacions en forma de ruixats entre febles i moderats. A la resta del Pirineu també creixeran els núvols i no es descarta també algun ruixat dispers tot i que menys probable que a les anteriors zones.

La cota de neu al Pirineu estarà situada en uns 800m al seu vessant més occidental i 1200m al més oriental.

Els vents seran al matí de mitjorn a l'extrem nord del litoral i entre mestral i ponent a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el mestral i ponent al litoral de Tarragona i Barcelona i bufaran vents d'origen marítim al litoral de Girona i nord de Barcelona amb predomini del xaloc.

Les temperatures mínimes es mantindran estables, possiblement més baixes a muntanya. Les màximes en general baixaran tot i que en alguns punts del litoral i prelitoral pujaran degut a l'efecte dels vents rescalfats.