DARRERA HORA

miércoles, 11 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIMECRES 11 D'ABRIL





Per avui dimecres s'espera un matí amb cels força asserenats a bona part del País, tret del sector nordest on els cels podran estar variables i també en punts de la cara nord del Pirineu on els cels estaran força tapats i fins i tot amb alguna feble precipitació.

A la tarda aniran augmentant els núvols, en general no massa gruixuts, que deixaran els cels més variables arreu del País. Aquests núvols es podrien fer una mica més compactes en alguns punts del Pirineu i Prepirineu. S'esperen algunes precipitacions febles a la cara nord del Pirineu i algun ruixat aïllat cap al Pirineu i Prepirineu oriental. Avançada la tarda i vespre els núvols es podrien espessir una miqueta més i no es descarta alguna goteta o feble ruixadet aïllat d'aquells de tot just mullar el terra en qualsevol punt del País.

La cota de neu al Pirineu estarà situada en uns 1000-1100m al matí pujant a 1400-1500m al llarg de la tarda.

Els vents al matí seran de ONO al litoral de Barcelona i Tarragona i de OSO al de Girona. A la tarda s'anirà imposant el OSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran estables o puntualment més altes pel que fa a alguns punts de l'est del País per efecte rescalfat dels vents aponentats.