DARRERA HORA

jueves, 12 de abril de 2012

EL TEMPS ELS PRÒXIMS DIES

Els pròxims dies, tant avui, com demà, com el cap de setmana, tindrem l'atmosfera revoltada. Molt d'aire fred en alçada amb un solet que ja escalfa força la superfície i que per tant afavoreix la formació de nuvolades de primavera.

Fixeu-vos en els segúents mapes isobàrics i de nuvolositat:

L'actual d'avui dijous:




El de la pròxima mitjanit:



El de la matinada de dissabte:



I el de la matinada de diumenge:



Tots els dies amb un denominador comú. Nuvolositat per la nostra zona, inestabilitat i per tant risc de precipitacions que cada dia afectaran una comarca o altra.

No s'espera cap temporal de pluges, però sí que s'eperen precipitacions tots els dies però no a totes les comarques. Molt complicat de precisar els llocs on podran afectar aquestes precipitacions cada dia per que un dia podran afectar unes comarques i una altra dia unes altres. Per tant, la recomanació serà seguir les previsions que cada dia a primera hora del matí es fan en aquest blog per tal d'estar ben informats dels punts que podran ser afectats per aquestes precipitacions.

Per cert, les temperatures aniran en descens progressiu cada dia que passi. Aquest descens es notarà especialment per les nits i durant el dia en els moment en que estigui ennuvolat. En els moment de sol, l'ambient podrà ser una mica més agradable.