DARRERA HORA

viernes, 6 de enero de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 6 DE GENER





Per avui divendres s'espera un matí amb cels encara ennuvolats a la cara nord del Pirineu on encara es poden escapar algunes febles precipitacions. Cels variables a la resta del Pirineu. Possibilitat d'algun banc de núvols baixos local entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. Presència d'alguns núvols de vent cap a l'extrem sud del País. A la resta del País domini del sol amb presència d'algun núvols prims.

A la tarda començaran a trencar-se els núvols a la cara nord del Pirineu on ja desapareixeran les precipitacions. Presència d'alguns núvols baixos en punts del litoral entre la Costa Central i el sud de la Costa brava. A la resta del País, domini del sol amb alguna banda de núvols prims, en general menys importants que els del matí.

La cota de neu pot arribar a baixar a la cara nord del Pirineu fins els 800m.

Els vents seran tot el dia de ONO al litoral de Tarragona, de NNO a l'extrem nord, de NNE al de Girona i de ESE entre la Costa Central i La Selva.

Les temperatures mínimes seran més baixes a muntanya i més altes en gneral a la resta de zones. Les màximes tenen tendència a baixar respecte les d'ahir.