DARRERA HORA

martes, 17 de enero de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 17 DE GENER





Per avui dimarts s'espera un matí amb cels variables a litoral i prelitoral de Barcelona i Girona i cels entre variables i ennuvolats al de Tarragona. Cels variables també al Pirineu Oriental i cels més asserenats a la resta del País especialment a mesura que vagi avançant el matí. Encara son possibles aquest matí alguns ruixats al litoral de Girona i també es podria escapar alguna feble precipitació cap a l'extrem sud.

A la tarda els cels es mantindran variables a litoral i prelitoral amb tendència a que els núvols cada vegada vagin a menys. On els costarà una mica més de marxar és cap a l'extrem sud. Cels força asserenats a la resta del País amb algun banc de núvols molt local. A la tarda de precipitacions ja no se n'esperen si be a darrera hora de la tarda i vespre existeix la possibilitat de que es generin ruixats sobre el mar entre la Costa Daurada i el sud del litoral Barceloní que no es descarta, en cas que acabin formant-se, que de forma molt puntual poguessin afectar algun punt del litoral.

Els vents seran tot el dia de ENE a totes les zones marítimes a excepció de l'extrem sud on hi bufarà el NO tota la jornada.

Les temperatures avui seran una mica més altes, tant les mínimes com les màximes.