DARRERA HORA

domingo, 3 de julio de 2011

SEGUIMENT SITUACIÓ DIUMENGE

Com ja us apuntava ahir, avui diumenge s'espera l'inici d'un canvi reltivament important de temps. Avui diumenge els ruixats i tempestes sovintejaran al Pirineu i Prepirineu i molt especialment al sector nordoest el País. Com ja us deia també ahir, li costarà força d'engegar l'episodi a la resta del País, on avui serà un dia amb molts núvols prims que a estones podrien ser més abundants. De fet no es descarta en qualsevol moment del dia alguna gota o petit ruixat aïllat en qualsevol punt del País, però el gruix de l'inestabilitat avui diumenge es centrarà gairebé exclussivament a les zones comentades a l'inici d'aquesta entrada.

Serà ja força avançada la tarda i ja al vespre, que alguns ruixats i tempestes ja podrien anar-se extenent per altres punts del Pais de forma més aïllada, especialment meitat oest i sud del País, però com ja us adelantava ahir, serà ja la matinada de dilluns i bona part de la jornada de dilluns que les pluges podran ser extenses i afectar bona part del territori.

Per que en pogueu fer un seguiment a través del blog, us poso aquí l'imatge en viu i en directe del radar, meteosat i mapa de llamps. Aquests mapes aniran actualitzant-se durant tot el dia per que en podeu fer un bon seguiment. Recordeu que serà a partir de la pròxima matinada de dilluns quan l'episodi començarà a agafar tota la seva dimensió: