DARRERA HORA

miércoles, 20 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 20 DE JULIOL





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels molt asserenats arreu del País, només amb presència d'alguns núvols poc importants al vessant més occidental del Pirineu i també presència de núvols baixos alternant amb clarianes en punts del litoral, entre el sud de la Costa Brava i la Costa Central. Sobre el mar, en el tram litoral citat anteriorment, podran anar-se generant ruixats que no és del tot impossible que de forma molt local poguéssin arribar a tocar terra ferma sempre de forma feble si s'arriba a produir.

A la tarda, es mantindran els cels molt asserenats al centre i sud del País. Al Pirineu i Prepirineu creixeran nuvolades i també augmentaran els núvols a tot el quadrant nordest, comarques Gironines i les del nord de Barcelona. No es pot descartar alguna gotellada de mitja tarda poc important, a l'interior de les comarques del nordest.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, de NO a l'extrem sud i de ESE del sud de la Costa Brava fins la Costa Central. A la tarda s'anirà imposant el SSO a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran més altes.