DARRERA HORA

miércoles, 13 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 13 DE JULIOL





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels encara molt variables a bona part del centre i nord del País, amb núvols més compactes cap al nordest del País i també cap al Pirineu Lleidetà. En aquestes dues zones poden mantenir-se al llarg del matí alguns ruixats en general febles, sene descartar-se del tot la possibilitat d'algun ruixat en qualsevol altra punt de la meitat nord, mentre que a la resta del País, la tendència serà a anar disminuint la nuvolositat.

A la tarda s'espera que els cels es mantinguin força asserenats cap a la meitat sud i ponent, mentre que es mantindran variables amb estones de cel més tapat cap al sector nordest i Pirineu. Podran generar-se cap a les comarques Gironines i les del nord de Barcelona alguns ruixats, localment amb algun fenòmen tempestuós. En general poc importants o com a molt d'intensitat moderada. Cap al tard i ja especialment a partir del vespre i nit, les nuvolades del nordest, es podrien anar desplaçant cap al litoral i prelitoral de Barcelona i sud de Girona.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, de NO a l'extrem sud, ONO al litoral de Tarragona i ESE entre la Costa Central i la Costa Brava.

Les temperatures mínimes seran més baixes. Les màximes seran en general més baixes, malgrat que en el litoral i prelitoral de Tarragona podrien ser més elevades degut a l'influència del mestral rescalfat. El que sí serà generalitzat arreu del País, serà la disminució de la sensació de xafogor.